Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ & τον απολυμένο πρόεδρο του σωματείου!

FacebookTwitterGoogle+Share

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το Συνδικάτο μας και στέκεται αλληλέγγυο στους εργαζόμενους του ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. (χονδρεμπορική συνεταιριστική φαρμακευτική επιχείρηση) και δηλώνει την στήριξή του στον απολυμένο Προέδρο του Επιχειρησιακού Σωματείου. Ενημερώνουμε ότι ο συνάδελφος δικαιώθηκε από το μονομελές πρωτοδικείο Πειραιά, το οποίο αποφάσισε την ακύρωση της απόλυσης ως παράνομης και καταχρηστικής ενώ διέταξε την επαναπρόσληψή του.

Ωστόσο η διοίκηση του Ομίλου εξακολουθεί να είναι προκλητική και να αρνείται την επιστροφή του συναδέλφου στην εργασία του, αλλά ακόμα και την είσοδο του στο χώρο του επιχειρησιακού σωματείου το οποίο έχει έδρα εντός της επιχείρησης! Διεξάγοντας στην πραγματικότητα επίθεση στο σύνολο των εργαζομένων της εταιρείας, προσπαθώντας να ξεμπερδέψει από τους αγώνες των εργαζομένων!

Είναι τόσο μεγάλος ο φόβος της διοίκησης μπροστά στην οργανωμένη πάλη, που προτιμούν να πληρώνουν πρόστιμο για κάθε μέρα που απαγορεύουν στον συνάδελφο να εργαστεί, από το να εφαρμόσουν τη δικαστική απόφαση… Τους ενοχλεί η συνδικαλιστική δράση, θέλουν να εμποδίσουν τη συλλογική συζήτηση των εργαζομένων, τη δράση τους για την υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ.

Σε τέτοιες πρακτικές καταφεύγει η εργοδοσία όταν οι εργαζόμενοι συντονίζονται για να διεκδικήσουν αυξήσεις και δικαιώματα τα οποία έρχονται σε κόντρα με την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων. Αποδεικνύεται ότι για τους εργαζόμενους ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος.

Είμαστε αλληλέγγυοι προς το επιχειρησιακό Σωματείο στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα να επιστρέψει ο Πρόεδρος του στην εργασία του!

Η εργοδοτική βία δεν θα περάσει!

Η Κεντρική Διοίκηση